Έξυπνες συμβουλές καθαρισμού

 
Στο EDELWEISS προσέχουμε ιδιαίτερα τα ρούχα σας, προκειμένου να επιτύχουμε άψογο καθάρισμα, χωρίς καμία επιβάρυνση για τις ίνες και τα χρώματά τους. Μπορείτε και εσείς να τα φροντίσετε, ακολουθώντας τις παρακάτω έξυπνες συμβουλές:

  • Όταν χρησιμοποιείτε αποσμητικό, κρέμα σώματος ή άρωμα, αφήστε τα να στεγνώσουν καλά, πριν φορέσετε τα ρούχα σας. Οι χημικές ουσίες που περιέχονται σε αυτά, μπορεί να δημιουργήσουν έναν ανεξίτηλο λεκέ στα υφάσματά τους.
  • Ποτέ μην τρίβετε έναν λεκέ, καθώς έτσι γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η απομάκρυνσή του. Χρησιμοποιήστε μία καθαρή και στεγνή λευκή πετσέτα και «ταμπονάρετε» με αυτήν το λεκέ, μέχρι να απορροφήσει την υγρασία του. Αφού στεγνώσει ο λεκές, φέρτε το ρούχο σας στο EDELWEISS για ένα άοσμο στεγνό καθάρισμα.
  • Αν πέσει κερί πάνω σε κάποιο ρούχο σας, μη χρησιμοποιήσετε τη γνωστή μέθοδο με το σίδερο και την εφημερίδα. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί ένας λιπαρός λεκές στη θέση του, καθώς πιθανότατα δεν θα είναι γνήσιο κερί. Μόνο το επαγγελματικό στεγνό καθάρισμα μπορεί να δώσει σίγουρη λύση και τα μηχανήματά μας εγγυώνται για αυτό.
  • Χρησιμοποιήστε με προσοχή το σίδερό σας, καθώς αρκετά υφάσματα είναι ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Αν το σιδέρωμα σε χαμηλή θερμοκρασία δεν έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, μπορείτε να ανεβάσετε τη θερμοκρασία και να το δοκιμάσετε σε κάποια άκρη του ρούχου ή να τοποθετήσετε μία πετσέτα πάνω από αυτό, προκειμένου να αποφύγετε γυαλάδες στο ύφασμα ή ακόμα και το κάψιμό του.
  • Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν του εμπορίου ως λευκαντικό, μην το ρίξετε απευθείας στο ρούχο, καθώς μπορεί να έχει πολύ ισχυρή δράση και να προκαλέσει τοπικά ξεβάμματα. Διαλύστε το πρώτα στο νερό και μετά δοκιμάστε το πάνω στο ρούχο σας.
  • Μη φυλάσσετε ποτέ τα ρούχα σας ακαθάριστα, έστω και αν έχουν φορεθεί μία μόνο φορά. Η σκόνη και η υγρασία που θα έχουν πάνω τους, είναι οι καλύτεροι φίλοι του σκώρου. Καθαρίστε τα και ξενοιάστε από ανεπιθύμητους επισκέπτες στη ντουλάπα σας.
  • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ετικέτες των ρούχων σας. Εκεί μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το καθάρισμά τους, καθώς τα διάφορα υφάσματα απαιτούν διαφορετική μεταχείριση.
 

Μάθετε περισσότερα:

 

Οι προσφορές μας:

 
 
 
[ Σελίδα 1 για 2 ]Επόμενο